Spa och massage city stockholm

Spa och massage city stockholm Massage. Måndag – Torsdag 25 min: sek / 45 min: sek / 75 min: sek Avstressande spamassage i aromatiska oljor och återfuktande/hudvårdande kroppsbalsam. Östra Järnvägsgatan 35 (Norra Bantorget), Stockholm. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, checka in på Clarion Hotel Signs spaanläggning Selma City Spa för en. Vi erbjuder massage utförd av erfarna terapeuter i Stockholm. Vi finns på Södermalm, i city och i Vasastan. Boka enkelt här online idag och välj ut den massage. Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska.

Spa- och wellnesscenter - Stockholm, Sverige

Spa och massage city stockholm Våra terapeuter genomgår flera tester innan de väljs ut till att få börja praktisera hos oss och deltar därefter ständigt i vidareutbildningar för att säkerställa att kvaliteten på alla behandlingar är höga.

Prova att flytta kartan eller ändra filtren. Wellnessavdelningen högst upp i Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg erbjuder bad, bastu och en nyttig takbar för extra mycket välmående. Centralbadet har verkat som Stockholms brunnsbad sedan Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies.

Luxury Spa - Spa behandlingar i hjärtat av gamla stan. Njut av tystnaden och lugnet i våra tals valv. Ni finner oss på våning 8 på Stockholms största hotell, Clarion Hotel Sign.

Massage, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, gravidbehandlingar, manikyr. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och Nr 1 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Läs mer Gamla Stan Thai Massage.

Centralbadet ligger mitt i hjärtat av Stockholm på Drottninggatan. Här får du en fulländad upplevelse i vårt Spa med alla behandlingar man kan önska. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Massage. Måndag – Torsdag 25 min: sek / 45 min: sek / 75 min: sek Avstressande spamassage i aromatiska oljor och återfuktande/hudvårdande kroppsbalsam.

Östra Järnvägsgatan 35 (Norra Bantorget), Stockholm.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail